"Nerob druhým to, čo nechceš aby robili oni tebe."

Jennifer Lopez-Filmografia

26. června 2011 v 12:02 | Martina |  Jennifer Lopez
2010 - Založený plán
2007 - Dancelife (TV Seriál)
2006 - Bordertown
Cantante, EI
2005 - Ako som spoznal vašu mamu (TV Seriál)
Diabolská svokra
Žiť po svojom
2004 - Otcom na plný úväzok
Smiem prosiť?
2003 - Jennifer Lopez - Let's get Loud
Jennifer Lopez - The Reel Me (Video Film)
Láska s rizikom
2002 - Dosť!
Kráska s Manhattanu
2001 - Policajtka
Svadby podľa Mary
2000 - Cela
1998 - Mravec Z
Will a Grace (TV Seriál)
Zakázané ovocie
1997 - Anakonda
Ešte sa môžeš vrátiť
Selena
1996 - Jack
Krv a víno
1995 - Moja rodina
Vlak s peniazmi
1994 - Hotel Malibu (TV Seriál)
South Central (TV Seriál)
1993 - Druhé šance (TV Seriál)
Koniec letu číslo 7 (TV Film)
1990 - In Living Color (TV Seriál)
1987 - My little girl
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Páči sa ti môj blog? :)

Áno
Nie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama